Referenser

Hjälp med ryggskott och ryggproblem hos Sjukgymnast/ Fysioterapeut i Höllviken

När jag kom till Kalle Nettrander, idag sjukgymnast och fysioterapeut i Vellinge Kommun med upptagningsområde Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo med omnejd, så hade jag en förväntan att jag skulle ligga på en brits, bli knäckt och “knakad” till höger och vänster men så var det inte. Jag fick en gedigen utredning, minimalt med behandling på massagebänken. Istället fick jag 1 övning för varje uppkommet problem. Dessa övningar kan jag göra när jag känner att de behövs, när smärtan, stelheten infinner sig. Det hjälper VARJE gång. Idag är jag i princip symptomfri.

Jag har förvisso, enligt mig själv, inga stora problem med min kropp. Jag drabbas likväl av ryggskott, eller diskförskjutning, som det i mitt fall kallas.
Jag kan även periodvis drabbas av nackspärr och känslan av att få en kniv bakom ett skulderblad. Allt detta är ju inget som är ovanligt för oss i den “stillasittande” generationen.

Jag sökte hjälp hos många som jag trodde kunde hjälpa mig. Naprapater, Kiropraktorer, osteopater (Vad nu en osteopat är?). Jag ska inte säga att samtliga dessa inte hjälper men de hjälper temporärt. De hjälper för just den stunden.
Det är enligt mig precis detta som blir problemet. Du slår råttgift runt en sophög men du tar inte bort soporna. För mig var det dags att ta bort soporna och det var det Kalle hjälpte mig med.

Jag förstår idag varför en Sjukgymnast hellre vill kalla sig Fysioterapeut. Jag tror att vi slutkunder ofta associerar ordet sjukgymnast till något annat än en person som hjälper oss med ryggskott.

Jag kan rekomendera Kalle Nettrander på FysioKlinik i Vellinge till 100%. Det finns engagemang och en vilja av att skapa långsiktiga förbättringar hos människor som behöver det. Tack Kalle!

Jakob Svärd

Kontakta oss

Då vi jobbar med patienter hela dagarna har vi ibland svårt att svara i telefon men lämna namn och nr så återkommer vi så snabbt vi kan.