Din fysioterapeut på Näset

Till oss kan du söka för alla typer av besvär och smärttillstånd i kroppen t.ex. akuta ortopediska besvär, idrottsskador och kroniska besvär från leder och mjukdelar.

Välkommen till oss på FysioKlinik.

Vi som jobbar här är legitimerade fysioterapeuter (sjukgymnaster) och till oss kan du söka för alla typer av besvär och smärttillstånd i kroppen t.ex. akuta ortopediska besvär, idrottsskador och kroniska besvär från leder och mjukdelar. 

Vi är främst verksamma fysioterapeuter på Näset som innefattar Höllviken, Vellinge, Skanör och Falsterbo men vi tar även uppdrag utanför Vellinge kommun.

Vår vision är att alla klienter ska få den bästa möjliga behandlingen anpassat till sina besvär och förutsättningar samt ett professionellt mottagande. Inga besvär är för stora eller för små. Alla åldrar är varmt välkomna. Prioriterar du specialistkompetens utan långa väntetider är du varmt välkommen till oss. 

Vi håller just nu på att utbilda oss inom muskeloskeletal ultraljudsdiagnostik för att kunna erbjuda ett komplement till en kliniks bedömning. Vi kommer då även erbjuda EPTE  (Percutaneous Electrolysis Theraphy) där man för en akupunkturnål med lågintensiv ström mot skadad vävnad med guidning av ultraljud. Används främst i tendinopatier så som impingement axel, hälsena, knäskålssenan med mera.   

Vi har nu även möjlighet att remittera dig vidare vid behov till specialistläkare inom ortopedi och allmänmedicin i Lund. 

Verksamheten är ansluten till Region Skåne. Frikort och högkostnadsskydd gäller. Inget remisstvång.

Nu växer vi på FysioKlinik!

Vi välkomnar våra nya kollegor Helle Linck-Riedhamer och Emma Fritz som ska börja hos oss på FysioKlinik. Helle kommer börja hos oss nu i mars månad på deltid och Emma kommer köra igång i maj månad. Båda två är fysioterapeuter med bred kompentens och lång erfarenhet. Presentationer kommer inom kort. 

Välkomna!

Kontakta oss

Då vi jobbar med patienter hela dagarna har vi ibland svårt att svara i telefon men lämna namn och nr så återkommer vi så snabbt vi kan.